Termékkategóriák

A Cseh nemzetiségű  Lukas Krása halbiológus és Bojli specialista termékei, az Lk Baits csalik szinte teljes választéka üzletünkben megvásárolható !!!!

AZ LK Baits egy 100%-ig cseh bojligyártó cég, mely Lukás Krása vezetésével rövid időn belül Európa egyik legelismertebb bojligyártó cégévé nőtte ki magát. Az LK Baits fő célja elsősorban a pontyhorgászat népszerűsitése, valamint új, eddig még nem használt csalik fejlesztése. Az LK Baits termékek jelenleg nagy népszerűségnek örvendenek egész Európában. Elsősorban a Top Restart, valamint a Restart és az Euro Economic kategóriákba sorolható bojlik által vált a hiressé a cég, mivel ezekkel a termékekkel hatalmas mennyiségű halfogásokat tudtak produkálni a horgászok egész Európa szerte, beleértve az LK Baits által kifejlesztett Nutric Acid termékcsaládot is All Amino Nutric.

A cég alapitója Lukás Krása 1982 májusában született. Már fiatal korától a horgászatnak, biológiának, valamint a halak életének, táplálkozási szokásainak tanulmányozására szenteli minden idejét. Az egyik legelismertebb professzionális pontyhorgász, akinek a nevét egész Európában ismerik.

Tanulmányai alatt több vezető kutató segítségével tanulmányozta a halak anatómiáját, biológiáját, táplálkozási szokásait. Kutatásai eredményeit összefoglalva 2004-ben publikálta első könyvét ‘The Secret of Carp’ néven. Ekkor megalapította az LK Baits-et, és azóta töretlen lendülettel fejleszti, újítja a pontyhorgászat világát.

Az lkbaits csalik, Lukás Krása konyhájából kikerült termékek, melyek közt megtalálhatóak a bojlik, pop up bojlik, bojli paszták, dipek, boosterek, pelletek, különféle adalékanyagok,és az egyéb speciális horog csalik.

Tovább az LK Baits csalikhoz>>>

 
Regisztráció

Kosár
VirtueMart
A bevásárlókosara jelenleg üres.

Keresés a webáruházban

Gyártók


Facebook
Hirdetés
Hirdetés
Kiadó nyaralók
Partnerek
Katalógusok
2014-es katalógusok gyártók szerint:
Hirdetés
Hirdetés