Termékkategóriák
Az idén, valahogy nagyon fura volt a május. A megszokottnál hidegebb, és szeszélyesebb volt az időjárás, főleg az elején. Nem is sikerült kimagaslóan jó eredményeket elérni ebben a hónapban a balinok ellen. Napi 1db-os átlaggal zártam a hónapot ami azért nem olyan jó. Sőt.... Bár nem sokat próbáltam, "elesett" az első süllő is. Tényleg csak idézőjelben, mert azóta is a tóban zaklatja a küszöket, Jöjjön hát egy kis összefoglaló, sok képpel, és kevés szöveggel, a májusi balinos pecákról.

Az idei május egyik nagy történése, hogy felfedeztem magamnak a Hegemon wobblereket. Többször is előfordult, hogy egy süket napon. az egyetlen halat köszönhettem a 7cm-es Hegemon Sniper-nek.Frontok jöttek és mentek, eleinte azt hittem, hogy hónap végéig nem is megy tartósan 15 fok fölé a vízhőmérséklet,Aztán mikor nem vártam, beköszönt az idei eddigi legszebb balinom. A kikötőn belül, fényes nappal, persze mire másra, mint a Sniper-re. Sajnos csak egy ilyen nem túl jó képem van róla.Mikor már azt hittem, hogy a szél, és a viharok miatt nem fogok tudni csónakból horgászni, végre beköszönt a jó idő, és az egyetlen hajnalon mikor rá is értem, kellemes, vízfelszínt borzoló, szép időben dobálhattam. Sajnos a légnyomás zuhant, és a halak nem voltak aktívak, de azért a szokásos egy balin meglett.Mire rendesen kivilágosodott, a legnagyobb izgalmat egy valamilyen fajta récepár okozta, Minden félelem nélkül jöttek oda hozzám, valami kaját kunyerálni....

Volt egy éjjeli pecám is ami szokatlanul eseménytelenre sikerült. Az egyetlen kapásomat meg is fogtam. Hajnali négy órakor egy süllő kívánta meg a gumihalamat.Sajnos ennyivel nagyjából össze is foglaltam a májusi szezonkezdő pecákat. Az idei mondhatom nyugodtan, hogy tragikus kezdés az utóbbi évekhez képest. Nem árt megemlítenem, hogy az idei első napijegyes balatoni pecám toronymagasan kilóg ebből a sorból, pozitív értelemben.

Zárszóként pár dolog. Nagy változások előtt állok, és ez azzal jár, hogy nem lesz időm annyit horgászni. A csónakomat is eladom, mert most más, fontosabb dolgokra kell a pénz.(ha minden jól alakul, hamarosan házat veszünk a kis családommal) Így talán élménybeszámoló sem lesz annyi.
Lógok még egy FishUp csalibemutató cikkel, amit nem akarok elkapkodni. Még gyűjtöm hozzá az élményeket, és a képi anyagot. Előre csak annyit, hogy nem okoztak csalódást ezek a kis plasztik csodák....
 
Regisztráció

Kosár
VirtueMart
A bevásárlókosara jelenleg üres.

Keresés a webáruházban

Gyártók


Facebook
Hirdetés
Hirdetés
Kiadó nyaralók
Partnerek
Katalógusok
2014-es katalógusok gyártók szerint:
Hirdetés
Hirdetés