Termékkategóriák


Az idén is meglátogattuk a Balatont, Balatonbogláron a kis családommal hosszú hétvégére. Természetesen a kajak nem maradhatott otthon ezúttal sem. Ha balatoni pecáról van szó, akkor nekem a light, gumis buzera peca jut eszembe, a sügereket, kősüllőket, és süllőket megcélozva. Az idén hasonló pecához nem volt szerencsém, így hát ki voltam éhezve rá.

Bővebben...

 


Az utóbbi időben, alkalmam nyílt kipróbálni a FishUp plasztik csalik, egy jókora részét. Nem akartam elsietve véleményt alkotni ezekről a csalikról, ezért elég hosszasan próbálgattam őket. A használt csalik között vannak gumihalak, plasztik férgek, és egy-egy rovarszerű valami. Módszerek tekintetében a sima jiges technika, és a drop shot lett kipróbálva. Itt jegyezném meg hogy a drop shot módszerhez nem találtam igazán ideális feltételekkel rendelkező pályát, illetve az évszak sem igazán kedvez a módszernek...

Bővebben...

 

Az idén, valahogy nagyon fura volt a május. A megszokottnál hidegebb, és szeszélyesebb volt az időjárás, főleg az elején. Nem is sikerült kimagaslóan jó eredményeket elérni ebben a hónapban a balinok ellen...

Bővebben...

 

Az utóbbi időben, érdekes dolgok történtek velem. Kaptam egy olyan lehetőséget, amit nem lehet kihagyni. Kipróbálhattam egy olyan ultralight pergető botot, amire valószínűleg sose lenne pénzem. A bot a Tailwalk Troutia 62 XUL. A bot hossza 185cm, a dobósúlya úgy van megadva, hogy maximum 4g. Egy japán pisztrángos pálcáról van szó...

Bővebben...

 

 

 

Az egész úgy kezdődött, hogy Géza küldött egy mms-t amitől dobtam egy hátast. A képen egy kb 7 kilós csukával pózolt. Azonnal hívtam és érdeklődtem...

 

Bővebben...

 

Kedvenc vizeimtől messzire sodort az élet,azonban szerencsésnek is mondhatom magam,hisz a thüringiai nemzeti parkban lakom melyet számtalan patak,csermely szabdal. Az egyik 20m-re a háztól J ,így könnyen kivitelezhető egy kis meló utáni peca.

Bővebben...

 

Mielőtt bárki megijedne nem eszperente nyelven fogom elétek tárni ezt a (remélem) érdekes irományt.

A vörösszárnyú keszegről senkinek nem a pergetés jut az eszébe. Leginkább úszózás, pickerezés közben akadnak ezek a gyönyörű halak horogra. Csukapergetés, sügérezés közben, körforgóra, vagy apró wobblerre kapva okozhat azért kellemes meglepetést.

Bővebben...

 

Várjuk a hideget, de csak nem jön. Pedig már november van. Szasza barátom ennek ellenére türelmetlenül járja a Dunát.Szinte minden nap megpergeti szokott helyeit, de csak ritkán sikerül vámot szednie. Telihold után nem sokkal azonban izgatottan invitál egy folyami randevúra. Azt mondja, ma valahogy érzi a halat.

Bővebben...

 

 

Sziasztok, pergető mániások! Mivel mostanában sokan kérdezték tőlem, milyen módon, hogyan szoktam ultrakönnyű pergetéssel Balinozni, így úgy érzem itt az ideje néhány szót ejteni eme témakörben. És ha már írok róla, gondoltam egyúttal le is tesztelem a Kovmasters legapróbb csodáit a mini jerk kollekciót.

Bővebben...

 

 

Gyermekkoromban vadásztam utoljára domolykóra. Patak mentén bujkálva úsztatgattuk a pici úszós motyókat gilisztával , szöcskével , cserebogárral csalizva. Azóta eltelt jó pár év ,kitágult a világ, sorra kipróbáltam az összes horgászmódszert , match , feeder …. végül a pergetés rabjává váltam. Mindig is érdekelt a legyezés , de a horgászmódszer körülményessége miatt nem vágtam bele.

Bővebben...

 
Regisztráció

Kosár
VirtueMart
A bevásárlókosara jelenleg üres.

Keresés a webáruházban

Gyártók


Facebook
Hirdetés
Hirdetés
Kiadó nyaralók
Partnerek
Katalógusok
2014-es katalógusok gyártók szerint:
Hirdetés
Hirdetés