Termékkategóriák

Információk a Joomla! mögött lévő szoftverről

Kedvenc vizeimtől messzire sodort az élet,azonban szerencsésnek is mondhatom magam,hisz a thüringiai nemzeti parkban lakom melyet számtalan patak,csermely szabdal. Az egyik 20m-re a háztól J ,így könnyen kivitelezhető egy kis meló utáni peca.

Módosítás: (2012. április 14. szombat, 09:57)

Bővebben...

 

Mielőtt bárki megijedne nem eszperente nyelven fogom elétek tárni ezt a (remélem) érdekes irományt.

A vörösszárnyú keszegről senkinek nem a pergetés jut az eszébe. Leginkább úszózás, pickerezés közben akadnak ezek a gyönyörű halak horogra. Csukapergetés, sügérezés közben, körforgóra, vagy apró wobblerre kapva okozhat azért kellemes meglepetést.

Módosítás: (2012. január 17. kedd, 10:38)

Bővebben...

 

Várjuk a hideget, de csak nem jön. Pedig már november van. Szasza barátom ennek ellenére türelmetlenül járja a Dunát.Szinte minden nap megpergeti szokott helyeit, de csak ritkán sikerül vámot szednie. Telihold után nem sokkal azonban izgatottan invitál egy folyami randevúra. Azt mondja, ma valahogy érzi a halat.

Módosítás: (2012. január 17. kedd, 10:12)

Bővebben...

 

 

Sziasztok, pergető mániások! Mivel mostanában sokan kérdezték tőlem, milyen módon, hogyan szoktam ultrakönnyű pergetéssel Balinozni, így úgy érzem itt az ideje néhány szót ejteni eme témakörben. És ha már írok róla, gondoltam egyúttal le is tesztelem a Kovmasters legapróbb csodáit a mini jerk kollekciót.

Bővebben...

 

 

Gyermekkoromban vadásztam utoljára domolykóra. Patak mentén bujkálva úsztatgattuk a pici úszós motyókat gilisztával , szöcskével , cserebogárral csalizva. Azóta eltelt jó pár év ,kitágult a világ, sorra kipróbáltam az összes horgászmódszert , match , feeder …. végül a pergetés rabjává váltam. Mindig is érdekelt a legyezés , de a horgászmódszer körülményessége miatt nem vágtam bele.

Módosítás: (2011. április 07. csütörtök, 09:13)

Bővebben...

 
További cikkeink...
Regisztráció

Kosár
VirtueMart
A bevásárlókosara jelenleg üres.

Keresés a webáruházban

Gyártók


Facebook
Hirdetés
Hirdetés
Kiadó nyaralók
Partnerek
Katalógusok
2014-es katalógusok gyártók szerint:
Hirdetés
Hirdetés