Termékkategóriák

www.mucsalik.com 


Az idén is meglátogattuk a Balatont, Balatonbogláron a kis családommal hosszú hétvégére. Természetesen a kajak nem maradhatott otthon ezúttal sem. Ha balatoni pecáról van szó, akkor nekem a light, gumis buzera peca jut eszembe, a sügereket, kősüllőket, és süllőket megcélozva. Az idén hasonló pecához nem volt szerencsém, így hát ki voltam éhezve rá.

Bővebben...

 


Tovább a webáruházba>>>

 


Tsuyoki wobblerek, Japán neves műcsali gyártók csalijainak replikái, széles választékban csak nálunk!

Tovább a webáruházba>>>

 


Az utóbbi időben, alkalmam nyílt kipróbálni a FishUp plasztik csalik, egy jókora részét. Nem akartam elsietve véleményt alkotni ezekről a csalikról, ezért elég hosszasan próbálgattam őket. A használt csalik között vannak gumihalak, plasztik férgek, és egy-egy rovarszerű valami. Módszerek tekintetében a sima jiges technika, és a drop shot lett kipróbálva. Itt jegyezném meg hogy a drop shot módszerhez nem találtam igazán ideális feltételekkel rendelkező pályát, illetve az évszak sem igazán kedvez a módszernek...

Bővebben...

 

Tailwalk Japán pergető botok és orsók széles választéka,a Magyarországi kizárólagos forgalmazótól a Profiblinker horgászüzlettől.

Tovább a webáruházba>>>

 

Tovább a webáruházba>>>

 

Az idén, valahogy nagyon fura volt a május. A megszokottnál hidegebb, és szeszélyesebb volt az időjárás, főleg az elején. Nem is sikerült kimagaslóan jó eredményeket elérni ebben a hónapban a balinok ellen...

Bővebben...

 

Az utóbbi időben, érdekes dolgok történtek velem. Kaptam egy olyan lehetőséget, amit nem lehet kihagyni. Kipróbálhattam egy olyan ultralight pergető botot, amire valószínűleg sose lenne pénzem. A bot a Tailwalk Troutia 62 XUL. A bot hossza 185cm, a dobósúlya úgy van megadva, hogy maximum 4g. Egy japán pisztrángos pálcáról van szó...

Bővebben...

 

A Cseh nemzetiségű  Lukas Krása halbiológus és Bojli specialista termékei, az Lk Baits csalik szinte teljes választéka üzletünkben megvásárolható !!!!

AZ LK Baits egy 100%-ig cseh bojligyártó cég, mely Lukás Krása vezetésével rövid időn belül Európa egyik legelismertebb bojligyártó cégévé nőtte ki magát. Az LK Baits fő célja elsősorban a pontyhorgászat népszerűsitése, valamint új, eddig még nem használt csalik fejlesztése. Az LK Baits termékek jelenleg nagy népszerűségnek örvendenek egész Európában. Elsősorban a Top Restart, valamint a Restart és az Euro Economic kategóriákba sorolható bojlik által vált a hiressé a cég, mivel ezekkel a termékekkel hatalmas mennyiségű halfogásokat tudtak produkálni a horgászok egész Európa szerte, beleértve az LK Baits által kifejlesztett Nutric Acid termékcsaládot is All Amino Nutric.

A cég alapitója Lukás Krása 1982 májusában született. Már fiatal korától a horgászatnak, biológiának, valamint a halak életének, táplálkozási szokásainak tanulmányozására szenteli minden idejét. Az egyik legelismertebb professzionális pontyhorgász, akinek a nevét egész Európában ismerik.

Tanulmányai alatt több vezető kutató segítségével tanulmányozta a halak anatómiáját, biológiáját, táplálkozási szokásait. Kutatásai eredményeit összefoglalva 2004-ben publikálta első könyvét ‘The Secret of Carp’ néven. Ekkor megalapította az LK Baits-et, és azóta töretlen lendülettel fejleszti, újítja a pontyhorgászat világát.

Az lkbaits csalik, Lukás Krása konyhájából kikerült termékek, melyek közt megtalálhatóak a bojlik, pop up bojlik, bojli paszták, dipek, boosterek, pelletek, különféle adalékanyagok,és az egyéb speciális horog csalik.

Tovább az LK Baits csalikhoz>>>

 

Reins műcsalik a webáruházban>>>

Bemutató videó a termékről>>>

 

   

                  Lunker City 3.25" Fin-S SHAD       Lunker City 4.5" Ribster

Lunker City műcsalik a webáruházban>>>

Bemutató videó a termékről>>>

 

 

 

A Microbait 2010-ben alakult a csaliépítés egész életet meghatározó szenvedélye gyümölcseként. Hivatásunk nem csupán a legmagasabb minőségű professzionális csalik elkészítése, de tapasztalataink és eredményeink megosztása mindenkivel, aki olyan megszállott a horgászatban, mint mi.

 BŐVEBBEN>>>

                                

 
Regisztráció

Kosár
VirtueMart
A bevásárlókosara jelenleg üres.

Keresés a webáruházban

Gyártók


Facebook
Hirdetés
Hirdetés
Kiadó nyaralók
Partnerek
Katalógusok
2014-es katalógusok gyártók szerint:
Hirdetés
Hirdetés