Kuktában nem lehet sonkát főzni, mert a húsban lévő zsír a gyors forrás következtében a kuktában hamar kifő, a rostok rágóssá válnak. Annyi óráig kell főzni, ahány kiló a hús (a gyorsérlelésű húsoknál ez az idő kevesebb). Akkor igazán jó, ha inkább c
A rizs készítése számomra mindig nagy rejtély volt. A zacskós azért, mert ok, hogy 20 percig kell főzni, de volt, hogy így sem lett jó, kóstolni közben meg ugye nem lehet. Ezek után a kilós rizsnek már neki sem mertem állni. Aztán megismertem Zolit,
Ekkor jó! :-) Terítsük ki a pelenkát, és tegyünk rá 15 gramm komlót (tényleg csak ennyi kell bele!), majd borítsuk rá a pirított, meleg gabonaszemeket. Isteni illata lesz! Miután alaposan beteltünk a mennyei gőzök illatával, hajtsuk fel a pelenka sar
Néhány jó tanács A nyers sonkát sósságától függően 12-24 óráig hideg vízben áztassuk. A vizet a sósságtól is függő gyakorisággal - többnyire 3-4 óránként - öntsük le és pótoljuk frissel. Áztatás után a sonkát a hazai főzőhagyományok szerint tiszta ví
Általában száraz vörösbor párti vagyok, nem igazán szeretem az édes pancsokat. De így, karácsony előtt egy héttel azért én is szívesen kortyolok el egy-két pohárral ezekből.Mivel ezekből a bolti változatok szinte mind iszonyú édesek, így inkább ittho
A teát nem kell ízesíteni. A cukros-citromleves teán generációk nőttek fel, mivel korábban nem volt elérhető a minőségi száraz zöld tea, így alacsonyabb árkategóriájú termékeket fogyasztottak, amelyek viszont csersavasak voltak.
A lánynak bizonyítania kell a család előtt, hogy tud főzni magának, méghozzá olyan ételeket, amik pillanatok alatt elkészülnek, vagy legalábbis kevés előkészületre van hozzájuk szükség. ... hogy egészen biztosan még pár évig az olasz konyha lesz a ke
A jó házi konyha Így kell főzni!/A sütés-főzés tudományának új kódexe. Tweet . A jó házi konyha. Értékeld elsőként! Szerzők: Bánffyhunyadi Hunyadi Erzsébet, Tutsek Anna Kiadó: Singer és Wolfner Oldalszám: 468. Hozzászólás beküldése: ...
Főzni jó. 1,9 E ember kedveli. Szeretsz főzni? Vagy még nem tudsz, de szeretnél megtanulni? Itt a helyed! ... Konyha/főzés. Sütés - főzés Zsuzsával. Élelmiszeripari és italforgalmazó vállalat. ... hamar el kell őket fogyasztani.Többféle tejből is kés
Nem kellújragondolni a magyar konyhát, az úgy jó, ahogy van. A húsleves titka az, ha látott húst. Ennyi. Semmi több - mondta a Borsnak Váczi Ildikó, aki tíz éve működteti Ildikó konyhája nevű budai éttermét, ahol a magyar konyha jellegzetes ízeit kín